Villestä sanottua


 

“Tutustuin Villeen, kun liityin vihreisiin 2013. Ville teki heti vaikutuksen osaamisellaan ja kerismallaan, mutta myös huumorintajullaan. Ville osaa johtaa kokouksia, kannustaa ihmisiä aitoon vuoropuheluun ja keskustelun pohjalta hyviin päätöksiin. Seison täysillä Villen arvojen takana ja siksi hänen kokemustaan tarvitaan jatkossakin kaupunginvaltuustossa.”

– Antero Vartia, kansanedustaja –

“Tunnen Villen jo opiskelijapolitiikasta vuosilta kuokka ja kirves. Ville on peräänantamaton, perehtyvä ja analyyttinen poliitikko, jollaisia ei kasva joka oksalla.

– Johanna Sumuvuori, Villen pitkäaikainen puoluetoveri HYY:stä ja kaupunginvaltuustosta –

“Ihailen Villen rohkeutta ja vastuullisuutta myös yrittäjänä. Omistamme molemmat osuuden DTM:stä ja yökerhomme päätti hyväksyä ovella myös oleskelulupakortit. Näin osoitamme maahanmuuttajille, että he ovat tervetulleita. Teko konkreettisesti edistää kotoutumista uuteen kotikaupunkiin.”

– Mikko Silvennoinen, freelancer-tubettaja –

”Ville on älykäs ja ahkera, ja jaksaa perehtyä asioihin ja neuvotella tavoitteiden saamiseksi eteenpäin. Sellaisia henkilöitä tarvitaan politiikassa.”

– Minerva Krohn, kaupunginvaltuutettu –

“Minua kiinnostavat eniten ympäristö- ja tasa-arvokysymykset. Haluan antaa ääneni ihmiselle, joka on osoittanut mielenkiintoa sekä innostunut taistelemaan näiden asioiden puolesta. Vaadin häneltä pitkäjänteistä työmotivaatiota sekä aktiivista paneutumista politiikan kiemuroihin. Siksi äänestän Villeä.”

– Osku Heiskanen, koreografi –

“Äänestän Ville Ylikahria, koska hän on fiksu avarakatseinen kaupunkilainen nuori mies, joka ajattelee myös seuraavien sukupolvien hyvinvointia. Suosittelen.”

– Panu Korhonen, toimitusjohtaja –

”Ville perehtyy asioihin huolellisesti. Hän on taitava neuvottelija ja pyrkii rakentamaan yhteistyötä yli näkemyserojen. Arvostan myös sitä, että Ville tuntee koulutusasioita. Tarvitsemme lukevia sivistyksen edistäjiä eduskuntaan!”

– Pirjo Hiidenmaa, Suomen Akatemian kulttuurin ja yhteiskunnan tutkimuksen yksikön johtaja  –

“Tunnen Villen muutaman vuoden takaa ja hänessä on monta hyvää puolta asiantuntijuudesta empaattisuuteen. Parasta on kuitenkin se, että Ville puhuu samaa kieltä kuin me muutkin. Hän sanoo mielipiteensä suoraan, ilman jargonin sumuverhoa, ja myös seisoo sanomistensa takana.”

– Maarit Kivistö, tiedottaja –

Ville ja Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja Maaria Haikarainen juhlimassa Vihreiden nousua Helsingin toiseksi suurimmaksi puolueeksi kunnallisvaalivalvojaisissa 2008.