Näissä vaaleissa ratkaistaan Helsingin suunta


Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston havainnekuva tulevaisuuden Jätkäsaaresta ja Hernesaaresta.

Meillä on näissä vaaleissa mahdollisuus tehdä vihreistä kaupungin suurin puolue. Ääni vihreille tarkoittaa ääntä toimivan ja edullisen joukkoliikenteen puolesta, ääntä paremman päivähoidon ja hyvien koulujen puolesta, ääntä tiiviisti rakennetun ja viihtyisän kaupungin puolesta. Vihreässä kaupungissa kaikki erilaiset ihmiset saavat elää turvallisesti ja tavoitella onneaan, niin homot kuin heterot, niin paljasjalkaiset helsinkiläiset kuin tänne muualta Suomesta ja ulkomailta muuttaneet.

Olen ollut mukana kaupunkipolitiikassa vuodesta 2004 lähtien. Aikaan on mahtunut monia vaalikampanjoita. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin kiinnostavia kuntavaaleja. Helsinki kehittyy ja kasvaa valtavaa vauhtia. On tärkeämpää kuin koskaan, että kehitystä viedään ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävään suuntaan. Haluan olla mukana tekemässä Helsingistä vihreää, kansainvälistä, menestyvää ja hauskaa kaupunkia.

Jos vielä mietit äänestyspäätöstäsi, niin lue sivuiltani tarkemmin kuka olen, mitä asioita olen saanut aikaiseksi valtuustossa, mitä asioita ajan näissä vaaleissa ja mitä muut ihmiset sanovat minusta.

Också på svenska.

Also in English.

Voit myös kirjoittaa minulle sähköpostia tai soittaa. Vastaan vaalipäivänä klo 10-20 välisenä aikana kaikkiin viesteihin ja puheluihin. Sähköpostiosoitteeni on ville.ylikahri@vihreat.fi ja puhelinnumeroni 041 516 5671.

Vaalihuoneistot ovat auki klo 9-20. Oman äänestyspaikkasi voit tarkistaa Väestörekisterikeskuksen karttapalvelusta. Mukaan tarvitset vain henkilöllisyystodistuksen.

Laitan tähän loppuun vielä tukijoideni tekemän videon, jossa he kertovat miksi äänestävät minua, sillä olen huono kehumaan itseäni.