711 kertaa kiitos


Vaaleista on vierähtänyt jo yli kaksi viikkoa. Uutisista ja Facebookista varmasti jokainen tämän lukija on jo huomannut, että putosin varavaltuutetuksi. Sain 711 ääntä, mikä oli lähes tismalleen sama äänimäärä kuin neljä vuotta sitten.

Kiitos kaikille äänestäjille! Valtuustosta ja kaupunginhallituksesta tipuminen toki harmittaa, mutta olen tyytyväinen äänimäärääni. Tällä kertaa kuitenkin moni vihreä sai vielä enemmän ääniä ja kiilasi ohitseni. En kuitenkaan aio väistyä takavasemmalle, vaan toimia aktiivisena varavaltuutettuna ja olla mukana jossain merkittävässä lautakunnassa. Lautakuntapaikkaneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä.

Samalla täytyy todeta, että olen iloinen lisääntyvästä vapaa-ajasta. Normaalin päivätyön yhdistäminen Helsingin kokoisen kaupungin keskeisten luottamustehtävien hoitoon on todella haastava tehtävä. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että Helsingin pitäisi uudistaa johtamisjärjestelmäänsä. Itse olen tehnyt nelipäiväistä työviikkoa ja sen päälle olen käyttänyt 20-30 tuntia viikossa kunnallispolitiikkaan.

Tämä blogini tulee lähikuukaudet elämään hiljaiseloa, mutta raportoin täällä edelleen tarvittaessa kunnallispolitiikkaa ja maailman menoa. Kun uudet luottamustehtävät käynnistyvät, aktivoidun jälleen.

p.s. Muuten olen sitä mieltä, että Talvivaara on pistettävä vastuuseen aiheuttamastaan ympäristökatastrofista.