Tervetuloa mukaan rakentamaan vihreää kaupunkia


Tällä vaalikaudella olen istunut kaupunginvaltuustossa ja -hallituksessa. Moni asia on edennyt kaupungissamme oikeaan suuntaan. Joukkoliikenteen käyttö on lisääntynyt; uusia, tiiviitä asuinalueita on alettu rakentaa Jätkäsaareen ja Kalasatamaan; pyöräily on alettu viimein ottaa liikennesuunnittelussa vakavasti; erilaisille kaupunkitapahtumille on löytynyt tilaa. Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä.

Helsinki ei kuitenkaan ole valmis. Kaupungin kasvu aiheuttaa asuntopulaa, päivähoitojonoja ja ruuhkia. Pyöräily on edelleen liian hankalaa. Kaupungin palveluista ja kehittämisestä on huolehdittava ilman, että tuhlaamme rahaa kankeaan byrokratiaan ja turhiin hankkeisiin, kun suurta verotulojen kasvua ei ole näköpiirissä. Erilaisten ihmisten tulee tuntea Helsinki kodikseen. Meidän tulee tehdä oma osuutemme ilmastonmuutoksen ja muiden ympäristöuhkien torjumiseksi.Villen vaalikuva 2012

Tämän takia olen ehdolla tämän syksyn vaaleissa. Helsinki on sellaisessa kehitysvaiheessa, että vihreän kaupungin rakentaminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Kampanjaa ei tehdä yksin, vaan yhdessä muiden ehdokkaiden ja tietysti oman tukiryhmäni kanssa. Tervetuloa mukaan rakentamaan vihreää kaupunkia!

Lue lisää sivujeni Kunnallisvaalit 2012-osiosta. Sieltä löytyy vaaliohjelmani (toistaiseksi lyhyt versio) ja ohjeet siitä, miten kampanjaani voi liittyä mukaan.

 

 

Tässä uusi vaalikuvani. Kuvaajana Heikki Tuuli.