Pridea, kesää ja kunnallisvaaleja


Kesäloma alkoi! Takana on työntäyteinen kevät sekä Visiossa että kaupunginvaltuustossa. Olen todella loman tarpeessa.

Onneksi tällä viikolla on joka vuosi vuodelta paraneva Helsinki Pride. Lauantaina marssitaan kulkueessa Senaatintorilta Hakasalmen puistoon Töölönlahden rannalle. Tulkaahan kaikki mukaan. Kokoontuminen Senaatintorilla on klo 12. Ja muistakaa bongata sateenkaariliput kaupungintalon lipputangoista. Minua voi tulla moikkaamaan Pride-puistoon vihreiden teltalle klo 15-16.

Priden jälkeen siirryn makoilemaan laiturinnokkaan ja aina välillä piipahdan nauttimassa mahtavasta kesä-Helsingistä. Elokuussa alkaa sitten syksy, johon kuuluvat tietysti kunnallisvaalit. Vaaleissa minulla on tavoitteena uusia paikkani kaupunginvaltuutettuna. Kutsun tukiryhmäni koolle heti elokuussa. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tekemään kampanjaani, niin laita viestiä.

Leppoisaa kesää! Muistakaa, että kesällä on hyvä pitää tuumaustauko uuden Vihreä Tuuma -lehden parissa.

Tässä vielä Pride-henkinen kuva yleisurheilun EM-kisoista stadionilta tältä illalta:

Olympiastadion 28.6.2012