Uuden vuoden lupaus: enemmän kirjoituksia


Blogini päivitystahti on hidastunut. Pahoittelut siitä. Syksy oli niin kiireistä aikaa töissä ja valtuustossa, etten yksinkertaisesti saanut aikaiseksi kirjoittaa blogiini. Teen nyt uuden vuoden lupauksen ja lupaan kirjoittaa vuonna 2012 useammin blogiini.

Kohta alkava vuosi on Helsingin kunnallispolitiikassa vauhdikas. Heti 10. tammikuuta esitellään Guggenheim-selvityksen tulokset ja 18. tammikuuta päätetään Hanasaaren kivihiilivoimalan tulevaisuudesta. Helmikuun alussa kaupunginhallitus ottaa kantaa korkean rakentamisen periaatteisiin. Alkuvuonna pitäisi kuntaministerin esitellä mallinsa Helsingin seudun metropolihallinnon uudistamiseksi. Ja syksyllä on tietenkin kunnallisvaalit. Kirjoitettavaa siis kyllä riittää.

Muistutan vielä, että valtuustokuulumisiani voi kyllä seurata myös Twitterin ja Facebookin kautta.

Nyt lähden ottamaan vastaan World Design Capital -vuotta 2012 Senaatintorilla. Onnellista uutta vuotta kaikille!