Pekka Haavisto presidentiksi


Huomasin, etten ole vielä tällä sivulla kertonut kannattavani Pekka Haavistoa presidentiksi. Facebookissa ja Twitterissä Haaviston kampanja on lähtenyt niin hurjaan lentoon, että tuntuu siltä, kuin muita ehdokkaita ei olisikaan. Haaviston Facebook-sivulle liittyy päivittäin satoja uusia tykkääjiä. Omistakin facebook-kavereistani moni on julistanut viime päivinä siirtyneensä avoimesti Haaviston tukijaksi.

Pekka Haavisto

 

 

 

Olen ollut valtuusto- ja duunikiireitteni vuoksi varsin vähän mukana Pekan kampanjassa, mutta nyt into tarttuu minuunkin. Olin kuusi vuotta sitten Heidi Hautalan presidentinvaalitukiryhmän vetäjänä. Silloinkin kampanjaa pidettiin onnistuneena. Heidi oli todella pätevä kaikissa tv-esiintymisissä ja vakuutti osaamisellaan ja suoruudellaan paneeleissa. Nyt on kuitenkin ihan erilainen meininki koko kampanjassa. Kukaan ei ajattele, että Pekka on mukana vaaleissa vain vihreiden teemojen esiinnostamisen takia, vaan oikeasti kamppailemassa presidentiksi pääsystä.

En toista tässä monia hyviä syitä, miksi Pekka olisi paras presidentti Suomelle, vaan viittaan Anssi Kelan loistavaan (ja jo tuhansia kertoja Facebookissa linkitettyyn) avoimeen kirjeeseen, josta löytyy kiteytettynä koko näiden presidentinvaalien idea. Kirje löytyy Anssi kelan sivuilta.

Uusia galluplukuja jännittyneenä odotellessa. Nähdään sunnuntaina Tavastialla!