Tänään ratkaistaan Suomen suunta


Ville 2011Tänään ratkaistaan Suomen linja seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Meillä ei ole paluuta menneisyyden impivaaraan, vaan tulevaisuuden haasteet tulee kohdata nyt.

Ääni vihreille tarkoittaa ääntä arvoliberaalille, ihmisen ja ympäristön tasapuolisesta hyvinvoinnista välittävälle Suomelle.

Miksi pitäisi äänestää vihreiden listalla juuri minua? Olen huono kehumaan itseäni, mutta tässä muutamia perusteluja.

Olen toiminut jo 10 vuotta politiikassa. Olen hyvin perehtynyt erityisesti talous- ja sosiaalipolitiikkaan. Toimin mm. vihreiden perusturvatyöryhmän puheenjohtajana sekä Helsingin työllistämistoimikunnan puheenjohtajana. Tiedän erittäin hyvin, että työpaikkojen luominen, yrittäjyyden ja luovuuden tukeminen sekä  sosiaaliturvan uudistaminen ovat Suomen menestymisen avaimet. Samalla on ratkaistava suuret ympäristöongelmamme.

Tiedän kokemuksesta, että politiikassa ei saavuteta voittoja tyhjillä iskulauseilla, vaan neuvottelemalla muiden ryhmien kanssa ja ajamalla pitkäjänteisesti asioita eteenpäin. Näin olen toiminut tuloksellisesti kaupunginvaltuustossa ja kaupunginhallituksessa.

Olen liberaali kaupunkilainen. Pidän tärkeänä, että ihmiset saavat olla avoimesti juuri sellaisia kuin he ovat, kunhan kunnioittavat muiden oikeutta samaan. En ole koskaan peitellyt homouttani toimiessani politiikassa, vaikka en koekaan olevani ensisijaisesti homopoliitikko.

Jos vielä mietit äänestyspäätöstäsi, niin lue sivuiltani tarkemmin kuka olen, mitä asioita ajan ja mitä muut ihmiset sanovat minusta.

Voit myös kirjoittaa minulle sähköpostia tai soittaa. Vastaan vaalipäivänä klo 10-18 välisenä aikana kaikkiin viesteihin ja puheluihin. Sähköpostiosoitteeni on ville.ylikahri@vihreat.fi ja puhelinnumeroni 041 516 5671. Olen lisäksi tavattavissa Vihreiden vaalimökillä Kolmen sepän aukiolla klo 13-14.