Kampanja huipentuu – äänestys alkaa


Kampanjani on keskellä loppurutistusta. Kiitän jo tässä vaiheessa kaikkia teitä, jotka olette auttaneet. Ilman teitä en olisi pystynyt tekemään näin näkyvää kampanjaa.

Kampanjani mainostusvaihe alkoi viime viikonloppuna. Ratikoihin ja metroihin on ilmestynyt mainokseni. Ne pyörivät niissä vaaleihin asti.

Nettisivuni on kokenut pieniä uudistuksia. Henkilökuvasivuni alla on julkaistu uusi alasivu, jolla ihmiset kertovat, miksi he aikovat äänestää minua.

Jag har också publiserat På svenska -sidan. Där kan du hitta min kort biografi och valtemor.

You can also find In English -sub page. There you’ll find my short biography and my election platform.

Kampanjani suuruus on näkynyt myös taloudellisesti. Kiitos kaikista lahjoituksista. Olen julkaissut vaalirahoitukseni ennakkoilmoituksen puolue- ja vaalirahoitusvalvonnan sivuilla.

Kampanja ei tietenkään ole vielä ohi. Olen tavattavissa päivittäin eri puolilla Helsinkiä. Useimmiten minut löytää vaalimökiltä. Muut menot voi tarkistaa vaalikalenteristani. Tavoitteeni löytyvät Vaaliteemat-sivulta.

Jos haluat ja ehdit, niin tule ihmeessä jakamaan esitteitä kanssani.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin äänestää. Ennakkoäänestys alkaa huomenna keskiviikkona ja kestää ensi viikon tiistaihin. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 17.4. Ennakkoäänestypaikat löytyvät täältä. Mukaan et tarvitse kuin henkilöllisyystodistuksen.

Kiitos äänestä jo etukäteen – lupaan olla sen arvoinen.