Maunulan munkkien kohtalo tutkitaan uudelleen 3


Kirjoitin pari viikkoa sitten siitä, kuinka Maunulan majassa oli kielletty munkkien paistaminen. Kirjoitukseni osui hermoon. Se käytiin lukemassa sivuillani yli tuhat kertaa. Maunulan majalla on myös kerätty adressia munkkien paistamisen jatkumisen puolesta. Suomalainen byrokratia oli taas selättämässä pienen yrittäjän.

Nyt kuuluu kuitenkin hyviä uutisia! Apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri lupaa kerätä koolle asianomaisten tahojen eli ympäristökeskuksen, rakennusvalvonnan ja pelastuslaitoksen ihmiset paikalle katsomaan, miten munkkienpaisto Maunulan majalla voisi jatkua. Ehkä tällä kertaa maalaisjärki voittaa normiriemun.

Lue YLEn uutinen aiheesta.

Munkinpaisto


3 thoughts on “Maunulan munkkien kohtalo tutkitaan uudelleen

  • Hannu Huovilainen

    Vihreät blogit -sivulle kootaan kirjoituksia ympäri Suomen, ja sielläkin Maunulan munkit oli pitkän aikaa viiden luetuimman joukossa.

  • Atro Niiniluoto

    Maunulan maja on ollut minulle jo vuosia tuttu paikka. Kun hoksasin tuon Paremman pullan puolesta-adressin, laitoin siihen nimeni oitis.

  • Ville Ylikahri Post author

    Ilouutinen apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurilta: Maunulan maja on saanut ympäristöviranomaisilta luvan jatkaa munkkien paistamista. Terve järki ja hyvä maku on voittanut!

Comments are closed.