“22” Kauppakassit ja paidat jaossa


kampanjapaidatKampanjani on siirtymässä loppurutistusvaiheeseen. Se tarkoittaa sitä, että vaaliohjelmat on kirjoitettu, keskeisiin vaalikoneisiin on vastattu ja markkinointimateriaali on painossa. Loppuaika keskitytään ihmisten kohtaamiseen – niin kadulla, tilaisuuksissa kuin netissäkin.

Eilen lähti esitteeni ja joukkoliikennemainokseni painoon. Illan vietimme kotona painamalla hienoja kampanjapaitoja ja -kasseja. (Kiitos Asmo!)

Paitoja ja kasseja on jaossa huomenna Iso-Roballa klo 10-14 vihreiden teltalla. Esitteet saapuvat ensi torstaina, jolloin niitä on saatavilla tukiryhmämme tapaamisessa.

Lähden erittäin hyvällä mielellä kampanjan loppurutistukseen. Olen saanut hienosti tukea ja tukiryhmäni on suurempi kuin koskaan aiemmin.

Eilen julkaistiin Ylen ja HS:n gallupit, jotka molemmat olivat itse asiassa erittäin positiivisia vihreille. Ylellä kannatuksemme oli puolen prosentin kasvussa ja Hesarin gallup osoitti, että vihreiden kannattajien äänestysvarmuus on noussut todella voimakkaasti. Ihmiset kokevat, että näinä aikoina on tärkeää äänestää vihreitä.