Kaikki muuttuu paremmaksi kirjaksi


Kaikki muuttuu paremmaksi -videon saaman valtavan myönteisen palautteen ansiosta videon puuhamiehet ovat päättäneet julkaista yhdessä Kustannusosakeyhtiö Paasilinnan kanssa aiheesta kirjan. Tekstejä otetaan vastaan perjantaihin 12.11. asti osoitteessa http://www.tedxhelsinki.fi/?page_id=149. Tekstien maksimipituus on 4 000 merkkiä. Henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tarinoita käsitellään luottamuksellisesti.

Kirjaan haetaan tarinoita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilta siitä, miten ja milloin asiat muuttuivat paremmaksi. Kirjan tarkoituksena on auttaa seksuaalisen tai sukupuolisen identiteettinsä kanssa painiskelevia nuoria ymmärtämään, että he eivät ole tunteidensa kanssa yksin.

Tässä alkuperäinen video, jossa minulla oli kunnia olla mukana:

Kiitos Tommille ja muille videon tekijöille!