Vaalikampanjani käynnistyy


Olen käynnistämässä eduskuntavaalikampanjaani. Neljä vuotta sitten sain 1000 ääntä. Sen jälkeen olen noussut kaupunginvaltuutetuksi, ja tällä kerralla tavoitteena on äänimäärän moninkertaistaminen ja paikka eduskunnassa.

Vaalikampanjaa ei tehdä yksin, vaan siihen tarvitaan tukea mahdollisimman monelta ihmiseltä. Tukiryhmäni koostuu eri puolilta tulleista vihreistä, tutuista, puolitutuista ja muuten vain asiasta innostuneista ihmisistä. Sekaan mahtuu.

Kampanjapäällikkönäni toimii tuottaja Larissa Lounassalo. Larissaan saa yhteyden sähköpostilla larissa.lounassalo (ät) gmail.com ja puhelimella 050-523 3491.

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, ideoimaan ja toteuttamaan kampanjaani. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, niin laita viestiä Larissalle. Liitämme sinut kampanjani sähköpostilistalle ja kutsumme tapaamisiin.