Perussuomalaiset vs. Vihreät


“Perussuomalaisten täysimääräinen menestys on edellytys sille, että vihreät voidaan sysätä pois hallituksesta ja vihreä vouhotus homo- ja lesboliittoineen sekä viherveroineen saadaan takaisin marginaaliin. Sinne, minne ne kuuluvatkin.”

Näin kirjoittaa perussuomalaisten varapuheenjohtaja Vesa-Matti Saarakkala. Ensi kevään vaalien asetelmat alkavat hahmottua. Vaikuttaa siltä, merkittävämpää tulee olemaan vihreiden ja perussuomalaisten kokoero kuin kolmen suurimman puolueen marssijärjestys. Kyse on siitä, haluammeko Suomesta eteenpäin katsovan, avoimen, ekologisen ja liberaalin vai jotain ihan muuta.

Helsingin Vihreät nimesivät minut eduskuntavaaliehdokkaaksi. Lupaan kampanjassani jatkaa vouhotusta ekologisesta verouudistuksesta ja tasa-arvosta. Tukiryhmääni saa ilmoittautua mukaan!