Tervetuloa kaupunkikävelylle torstaina! 1


Minä ja valtuustokaverini Elina Moisio järjestämme yhdessä Etelä-Helsingin Vihreiden kanssa torstaina kävelykierroksen, jonka aikana tutustumme keskustan kävely- ja pyöräilyolosuhteiden parantamiseen. Tervetuloa mukaan! Tässä tilaisuuden varsinainen mainos:

VIHREÄ KAUPUNKIKÄVELY to 10.9. klo 18-
Lähtö: Primulan kulma Kalevankadun ja Mannerheimintien kulmassa

Tule yhteiselle kävelylle tutustumaan kävelykeskustasuunnitelmiin ja pyöräilyn ongelmakohtiin keskustassa sekä ideoimaan yhdessä mukavampaa ja toimivampaa kaupunkia.

Kävelyn reitti kulkee Primulan kulmalta Aleksin, Mikonkadun ja Yliopistokadun kautta Senaatintorille ja sieltä Espaa pitkin takaisin Mannerheimintielle. Sateen sattuessa kierrämme pienemmän lenkin ja siirrymme Bulevardin kahvisalonkiin keskustelemaan.

Mukana vihreät valtuutetut Elina Moisio ja Ville Ylikahri.

Tervetuloa mukaan!

Järjestää: Etelä-Helsingin Vihreät ry
www.etevi.net


One thought on “Tervetuloa kaupunkikävelylle torstaina!

 • admin Post author

  Moi!

  Joudun valitettavasti perumaan tuloni tälle itse järjestämälleni kaupunkikävelylle. 🙁 Olen huomenna työllistämistoimikunnan seminaarissa suunnittelemassa Helsingin kaupungin ensi vuoden työllistämistoimia. Olin sekoittanut päivämäärät ja luulin, että seminaari olisi vasta ensi viikolla. Se on kuitenkin nyt, joten joudun perumaan osallistumiseni kävelylle.

  Kävely kuitenkin järjestetään. Mukana ovat valtuutettu Elina Moisio ja muita vihreitä luottamushenkilöitä.

  Suuret pahoitteluni aikataulusotkusta.

  t.Ville

Comments are closed.