Europuolueilla on eroa!


Euroopan Vihreät ovat tehneet hienon Vote Tracker -nettisivun, johon on koottu eri puolueiden äänestystuloksia europarlamentissa:

http://greens-efa-service.org/votetracker/

Mulle sivun suurin uutinen oli, että koservatiiviryhmä – jossa siis Suomen kokoomus on – on äänestänyt todella ympäristövastaisesti lähes kaikissa ilmastonmuutokseen ja ympäristökysymyksiin liittyvissä äänestyksissä.

Eija Korholan säälittävältä viherpesulta katoaa viimeinenkin pohja, kun tutustuu kunnolla konservatiivien äänestyspäätöksiin.

Suomen mediat kirjoittavat lähinnä gallupeista ja Soinin ehdokkudesta, vaikka samaan aikaan olisi tarjolla todella tarkkaa tietoa siitä, miten eri puolueet ovat äänestäneet. Ryhmissä on valtavia eroja. Haloo Hesari, Alma Media, Yle ja MTV3! Tuokaa nämä erot esiin suomalaisille! Vai onko totuus liian kova pala nieltäväksi konservatiivisille päätomittajille?