Ajoin nastaan, osa 2 1


Kävin korjaamassa pyöräni kumin Fillarikellarissa. Kysyin samalla, onko samanlaisia nastaanajotapauksia ollut useampia. Korjaaja sanoi, että niitä on koko ajan. Kuulemma pahimpana päivänä viime kesänä yksin Fillarikellariin tuotiin korjattavaksi yksitoista nastan puhkomaa pyörää.

Kuulemma nastoja pistää pyöriin joku häiriintynyt nainen. Hän liikkuu erityisesti Ruoholahden alueella. Nastoja ei siis levitellä pitkin pyöräteitä, vaan nainen käy työntämässä nastat parkkeerattuihin pyöriin.

Haastan kaikki blogini lukijat pitämään silmät auki ja ilmoittamaan tämän naisen poliisille. Luulisi, että tällainen jatkuvan tiihutyön tekijä saadaan kiinni kaupungissa, joka on täynnä valvontakameroita.


One thought on “Ajoin nastaan, osa 2

  • Michael Perukangas

    Oslossa saimme lastenvaunujen renkaaseen nastan, joka oli työnnetty sisälle hamaan tappiin asti. Täällä on kaduilla myös lasinsiruja – kantakaupungissakin – vähintäänkin saman verran kuin Helsingissä. Lastenvaunun rengas on mennyt vaihtoon kevään aikana jo kahdesti, paikattu kerran ja yksi fillarinrengaskin on jo vaihdettu.

Comments are closed.