Spartacus kolikkopeli – yleiskatsaus

WMS kehittää ja tuo hienoja kolikkopelejä nettipelimarkkinoille lähes joka viikko. He tutkivat jatkuvasti uusia erinomaisia teemoja tarjotakseen pelaajille täydellisen online-pelikokemuksen.

Heidän ilmainen Spartacus-kolikkopelinsä on täynnä muutamia upeita bonuksia, joita ovat ilmaiskierrokset, wildit ja pinotut wildit, ja ne auttavat sinua varmasti voittamaan melkoisia summia. Pysy kanssamme, kun me opastamme sinut pelin läpi.

Pelistrategia

  • WMS:n Spartacus-nettikolikkopelissä on yhteensä kymmenen kiekkoa ja 100 säädettävää voittolinjaa.
  • Siinä on kaksi kiekkosarjaa, joista vasemmanpuoleisessa pääkiekossa on viisi kiekkoa ja neljä riviä, kun taas kolossaalisessa kiekkosarjassa on viisi kiekkoa ja kaksitoista riviä.
  • Voit panostaa välillä 0,01 kolikkoa kahta riviä kohti ja 5,00 kolikkoa kahta riviä kohti, mikä tarkoittaa 250 kolikon suurinta mahdollista panosta pyöräytystä kohti.
  • Laajeneva jokeri on wild-logo, joka voi ilmestyä molempien sarjojen ensimmäiselle, kolmannelle ja viidennelle rullalle ja korvata muita tavallisia symboleja, mikä johtaa voittavaan yhdistelmään.
  • Colosseum-scatter voi ilmestyä voittolinjoille ja johtaa ilmaiskierroksiin. Kolme, neljä ja viisi scatteria tuottavat 8, 12 ja 20 bonuskierrosta. Ne antavat myös kertoimia 2, 5 tai 20.
  • Staked Wild – Kun täytät vasemman rullasarjan wildeilla, se muuttaa oikean rullasarjan staked wild -rullaksi.
  • Vähiten maksavat symbolit ovat risti, ruutu, pata ja hertta, jotka maksavat 0,5-kertaisen panoksen viidestä samanlaisesta symbolista, kun taas eniten maksava symboli on Spartacus, jonka arvo on 2,5-kertainen panoksellesi.
  • Voit käyttää Spin-painiketta rullien pyörittämiseen kerran tai Autoplay-painiketta, joka pyörittää rullia taukoamatta ennalta määritetyn määrän kertoja.

Tarina legendaarisesta soturista

Yksi suosituimmista uhkapeliteemoista on pelottavien sotureiden, gladiaattoreiden maailma, jotka taistelivat hengestään Colosseumin kuuluisalla areenalla. Spartacus oli yksi niistä, jotka vietiin orjuuteen ja koulutettiin gladiaattoriksi.

Roomalaisen legendan mukaan hän kieltäytyi orjuudesta ja aloitti vallankumouksen sotilastovereidensa keskuudessa. Hän johti ystävänsä pakenemaan vankeudesta ja hakeutui Vesuvius-vuorelle. Hän perusti pienen armeijan, joka koostui tuolloin parhaiten koulutetuista sotilaista, ja voitti Rooman armeijan menestyksekkäästi monissa taisteluissa puolustaakseen vapauttaan. Lopulta Rooman hallinto lähetti valtavan armeijan kukistamaan soturin. Näin ollen Spartacus oli alakynnessä, ja hän antoi lopulta henkensä vapaana miehenä.

On olemassa kokonainen lista romaaneja, elokuvia ja tv-sarjoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa tästä tarinasta. Ja nyt WMS on tarjonnut sinulle mahdollisuuden olla yksi näistä pelottavista sotilaista ja auttaa soturia puolustamaan vapauttaan uusimmassa Spartacus-nettikolikkopelissään.

Spartacus-kolikkopelin upea grafiikka ja grafiikka

Koska kyseessä on WMS-kolikkopeli, voit odottaa upeaa teräväpiirtoista visuaalista kuvaa. Kolikkopelissä on myös kolossaalinen kiekkosarja, mikä tarkoittaa, että ruudussa on kaksi eri kiekkosarjaa, toinen vasemmalla ja toinen vasemmalla puolella. Molemmat kiekkosarjat pyörivät yhdessä, mikä lisää mahdollisuuksiasi saada voittoyhdistelmä. Kiekot ovat kauniissa roomalaisen arkkitehtuurin taustamaisemassa.

Tämän nettipelivaihtoehdon symbolit ovat täynnä roomalaisaikaisia aseita, kuten kypärä ja miekka. Muita rullilla näkyviä symboleja ovat leijona, kaksi gladiaattoria, pelikorttisymbolit, ja tietysti myös itse soturi ilmestyy ruudulle.

Jokainen pyöräytys alkaa soturien karjunnalla, ja kuulet miekkojaan ristivien taistelevien sotilaiden huutoja.

Spartacus-kolikkopelin kiehtova pelattavuus

Kuten edellä todettiin, Spartacus-kolikkopelissä on valtava rullasarja. Kiekkoja on yhteensä 10, joista 5 vasemmalla ja 5 oikealla. Vasemmassa sarjassa on 4 riviä, ja oikeassa on vaikuttava 12 riviä.

Lisäksi molemmissa kiekkosarjoissa on yhteensä 100 säädettävää voittolinjaa. Pelattavuus on tavanomainen, ja voittaaksesi sinun on saatava kolmen tai useamman samanlaisen symbolin yhdistelmä aktiiviselle pelilinjalle.

Useilla voittolinjoilla rekisteröidyt voitot lasketaan yhteen. Suurin voitto, jonka voit voittaa yhdellä kierroksella, on 250 000. Sitä paitsi kyseessä on korkean volatiliteetin kasinopeli, joten saat pieniä pikavoittoja useammin, ja valtavien voittojen saamiseksi saatat joutua odottamaan, että onni on puolellasi.

Mitkä ovat Spartacus-kolikkopelin panokset?

Tämän pelin tarjoamat panokset ovat melko anteliaita. Voit pyörittää rullia minimipanoksella 0,01 kolikkoa 2 voittolinjaa kohden. Maksimipanos, jonka voit asettaa, on 5,00 kolikkoa kahta pelilinjaa kohden, jolloin suurin mahdollinen panos pyöräytystä kohden on 250 kolikkoa.

Symbolit ja niiden voitot kolikkopeli Spartacusissa

Tässä pelissä on symbolijoukko, jossa on lähinnä Rooman aikakauteen liittyviä kuvakkeita. Katsotaanpa tarkemmin pelipöytää ja katsotaan, mitä nämä symbolit tarjoavat.

Spartacus Slotin tavalliset symbolit

Keskustellaan ensin tavallisista symboleista ja niiden tarjoamista voitoista.

  • Spartacus. Tämän Spartacus-kolikkopelin päähenkilö voi laskeutuessaan peittää koko rullan. Sillä on korkein kolikon arvo kaikista tavallisista symboleista. Näin ollen se voi maksaa sinulle 2,50:n arvoisen summan kokonaispanoksestasi, kun se laskeutuu viiden symbolin ryhmään.
  • Lady Gladiaattori. Lady gladiaattori kattaa myös koko rullan, ja se on nettipelin toiseksi arvokkain symboli. Kun saat viisi tällaista symbolia, peli maksaa sinulle 2,25-kertaisen kokonaispanoksen.
  • Gladiaattori pitelee ketjumiekkaa. Pelin kolmas symboli on gladiaattori, jolla on kädessään ketjumaila. Viisi näistä symboleista, jotka näkyvät rullilla, antaa sinulle 1,00-kertaisen kokonaispanoksen.
  • Leijona. Leijonakuvakkeella on sama kolikkoarvo kuin gladiaattorilla, jolla on ketjukeihäs. Sinut palkitaan siis 1,00-kertaisella kokonaispanoksellasi, jos saat viisi tällaista symbolia aktiiviselle pelilinjalle.
  • Kypärä ja miekka. Näillä kahdella symbolilla on sama kolikon arvo. Jos saat 5 näistä symboleista aktiiviselle voittolinjalle, saat 0,75x kokonaispanoksesi.
  • Pata ja hertta. Pata- ja sydänsymbolit palkitsevat sinut 0,50-kertaisella kokonaispanoksellasi, kun mikä tahansa näistä symboleista ilmestyy viiden symbolin ryhmänä aktiiviselle pelilinjalle.
  • Risti ja ruutu. Molemmat näistä symboleista maksavat sinulle summan, joka on 0,50x kokonaispanoksesi.

Spartacus Slotin hyödylliset erikoissymbolit

Nyt on korkea aika keskustella tässä pelissä käytettävistä erikoissymboleista.

  • Expanding Wild. WMS on pakannut tähän peliin Wild-logon, joka näkyy molempien rullasarjojen 1., 3. ja 5. rullalla. Se toimii wildina kaikille symboleille paitsi bonussymbolille. Se voi tarvittaessa auttaa sinua täydentämään voittavan yhdistelmän wild-korvauksilla. Wild ei kuitenkaan voi tuottaa omaa voittoyhdistelmää.
  • Colosseum Scatter. Se on pelin ainoa bonussymboli. Scatterilla on vain yksi tehtävä, ja se on auttaa sinua käynnistämään ilmaiskierrosbonuskierroksen.

Spartacus-kolikkopelin panostettu wild-ominaisuus

Aina kun vasemmanpuoleiselle kiekkosarjalle ilmestyy rulla täynnä wildeja, se muuttaa myös oikeanpuoleisen kiekon panostetuksi wild-rullaksi. Arvioidessamme tätä Internet-peliä havaitsimme, että tämä ominaisuus on todellinen apu komeiden rahasummien voittamisessa.

Ilmaiskierroksia napata kolikkopeli Spartacusissa

Tämä WMS:n kolikkopeli tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden pyörittää rullia ilmaiseksi ja korvata tappiot. Kierroksen käynnistämiseksi sinun tarvitsee vain saada kolme tai useampi Colosseum-scatter-symboli mihin tahansa voittolinjoille. Palkittavien kierrosten määrä riippuu ilmaiskierroksen käynnistämiseksi saatujen scatterien kokonaismäärästä.

  • 5 scatteria palkitsee sinut 20 ilmaiskierroksella ja 20-kertaisella kertoimella.
  • 4 scatteria palkitsee sinut 12 ilmaiskierroksella ja 5-kertaisella kertoimella.
  • 3 scatteria palkitsee sinut 8 ilmaiskierroksella ja 2x-kertoimella.

Panokset pysyvät samoina kuin kierroksen alussa. Lisäksi panostetut wildit ilmestyvät rullille useammin ilmaiskierrosbonuspelin aikana, ja voit voittaa enemmän ilmaiskierroksia saamalla enemmän scatter-symboleita tämän kierroksen aikana.

Pelaa Spartacus Slots verkossa ilmaiseksi

On aina suositeltavaa, että aina kun aiot pelata jotakin nettipelivaihtoehtoa, kokeile sitä ensin ilmaiseksi. Pelaamalla ilmaisia nettikolikkopelejä voit ymmärtää pelattavuuden ja rakentaa hyvän pelistrategian ennen kuin jatkat Spartacus-kolikkopelin pelaamista oikealla rahalla.

Täällä tarjoamme sinulle mahdollisuuden pelata Spartacus-kolikkopelejä netissä ilmaiseksi ilman latausta ilman rekisteröitymistä. Pelataksesi Spartacus-kolikkopeliä ilmaiseksi verkossa sinun tarvitsee vain klikata Pelaa ilmaiseksi -painiketta, ja demoversio latautuu muutamassa sekunnissa.

Ilmainen online Spartacus kolikkopeli on uhkapelivaihtoehto, joka on täynnä viihdettä, joten voit myös pelata Spartacus-kolikkopeliä ilmaiseksi netissä huvin vuoksi tappaaksesi aikaa. Lisäksi voit pelata Spartacus-kolikkopeliä pöytäkoneilla tai Macilla sekä mobiililaitteilla, sillä se on täysin yhteensopiva kaikkien iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä toimivien laitteiden kanssa. Voit siis pelata Spartacus-kolikkopeliä vapaasti tien päällä.

Sivustoltamme löydät myös luettelon, joka sisältää lisää upeita ilmaisia nettikolikkopelejä, joita ei tarvitse ladata, ja voit kokeilla niiden pelaamista huvin vuoksi.

Täytä tilisi saldo

Spartacus-kolikkopeli ei ole vain täynnä viihdettä, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden voittaa valtavia summia rahaa. Peruspeli saattaa tuntua maksavan hieman vähemmän, mutta kun kiekoille ilmestyy panostettu jokeri, pelissä voi rekisteröityä useita voittoja ja valtavia voittoja.

Lisäksi valtava rullasarja auttaa sinua saamaan useita voittoja yhdellä pyöräytyksellä, mikä on melko hyödyllistä, kun pelaat rajoitetulla rahamäärällä.

Johtopäätös Spartacus-kolikkopelistä

Kaiken kaikkiaan Spartacus-nettikolikkopeli on melko hyvä valinta pelaajille, olitpa sitten aloittelija tai veteraani. Peli tarjoaa hyvää viihdettä ja suuria voittomahdollisuuksia.

Jos olet roomalaisen sivilisaation ystävä ja haluat todistaa niitä aikoja ja voittaa terveitä rahasummia, Spartacus-nettikolikkopeli on oikea vaihtoehto sinulle. Lisäksi tämän pelin RTP on 95,94 %, joten se on melko hedelmällinen nettipelaajille.